Nou impuls a la recollida selectiva dels residus orgànics a Móra d'Ebre

29/06/2018 - 09:12

L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar el trasllat de la fracció orgánica des dels llocs on es generen els residus fins als contenidors situats al carrer. 

El dia 11 de juny de 2018 va tindre llocal Centre Cívic de Móra d’Ebre una reunió per a informar de l’inici d’una campanya per a repartir contenidors de 60 litres de capacitat a restaurants de la població, els dos col·legis, l’institut i la residència Natzaret.

Amb aquesta proposta de la Regidoria de Medi Ambient es vol potenciar la recollida selectiva de residus en l’àmbit dels grans productors de residus de la població.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Hi haurà tres models adaptats a les particularitats de cada barri: els contenidors intel·ligents, el porta a porta i les àrees temporals de recollida. L’objectiu és millorar l’índex de reciclatge de la ciutat, que el 2022 se situava al 51,94%, i apostar per la reducció i reutilització com a mesures. Es faran reunions amb les associacions de veïns i veïnes i una campanya comunicativa als barris per explicar totes les novetats

Notícia

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha cedit als ajuntaments una illa de contenidors de recollida selectiva de residus, per utilitzar-la en els actes i esdeveniments que es duguin a terme en el municipi, amb l’objectiu d’incentivar i facilitar la separació dels residus i promoure la sensibilització ambiental entre els participants

Notícia

Després d'implantar-la en polígons, s'estendrà a la resta del municipi per a residus orgànics i no reciclables

A la primavera s'inicia a Puigverd d'Agramunt i Ossó

Butlletí