Es constitueix l'empresa pública d'aigua de Terrassa

25/06/2018 - 09:14

 La gestió de l'aigua serà pública a partir del 10 de desembre

L'empresa pública d'aigua a Terrassa comença a caminar. S'ha constituït el Consell d'Administració de l'Entitat Pública Empresarial "Terrassa Cicle de l'Aigua, EPEL", que presideix el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol.

Durant la primera reunió de l'organisme, els membres han pres possessió del seu càrrec i s'ha donat compte dels acords presos al passat Ple Municipal de maig.

La concessió, per 75 es va acabar el 9 de desembre del 2016, i amb la voluntat del govern local de passar a la gestió pública s'han hagut d'aprovar diverses pròrrogues per garantir-ne el servei. D'aquesta manera, a Terrassa l'aigua serà de gestió pública a partir del pròxim dia 10 de desembre d'enguany. 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

TAIGUA substituirà més de 12 mil metres de canonades amb una inversió de 3,6 milions d'euros.

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Article

L'empresa municipal d'aigües de Terrassa, Taigua, fa cinc anys amb la mirada en la renovació progressiva de la xarxa de distribució

Butlletí