Taula rodona: "Prohibir els cotxes vells: mesura abusiva o insuficient?".

dijous, 5 juliol, 2018 - 19:00 a divendres, 6 juliol, 2018 - 18:59
BICIHUB
Geolocation
L'Ajuntament de Barcelona, la Plataforma Pel Transport Públic i la Plataforma per la Qualitat de l'Aire seuran per debatre aquesta mesura que prohibeix la circulació de cotxes contaminants per la ciutat de Barcelona a partir del 2020.
 
Què n'opines, d'aquesta mesura? T'afecta? Canviaries o canviaràs de cotxe per criteris ecològics? Al final tindrem una sessió de micro obert per fer preguntes i aportacions.
 
Per ara, recomanem la lectura de l'article "Canviar de cotxes per criteris ecològics" (http://opcions.org/consum/canviar-de-cotxe-per-criteris-ecologics/).
 
Acabarem el debat presentant el Quadern 54 d'Opcions, dedicat a la mobilitat sostenible.
 
La cooperativa Biciclot SCCL acull aquest acte a la seva nova seu, el BiciHub, així que també és una oportunitat per conèixer les instal·lacions del primer equipament barceloní dedicat íntegrament al món de la bicicleta.
 

 

Organitzador: 
Plataforma per la Qualitat de l'Aire
AdjuntMida
Image icon fb_img_1530046585978.jpg156.71 KB
Categories: 
Contaminació
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità traslladen al Departament d’Acció Climàtica les seves discrepàncies sobre el decret de les Zones de Baixes Emissions

Notícia

La DGT va autoritzar l'ús d'un senyal alternatiu al de les targetes ambientals per a l'accés a una Zona de Baixes Emissions, donant així carta de naturalesa al model de ZBE basat en la reducció de tots els tràfics motoritzats i no només a privilegiar els cotxes elèctrics sobre els de consum fòssil.

Entrevista
Martin Lutz és senador ministerial de Berlin.

Amb l’expert en sostenibilitat urbana parlem de les mesures que es van començar a aplicar ja fa més de 15 anys a la capital alemanya, on les zones de baixes emissions tenen molt més recorregut que a Catalunya. 

Butlletí