Curs ONLINE Gestió Ambiental Empresa (2a edició)

dilluns, 17 setembre, 2018
ONLINE

Curs ONLINE Gestió Ambiental Empresa (2a edició)

Us proposem una formació ONLINE, equivalent a una formació de 24 hores presencials, adreçada a tots aquells professionals interessats a conèixer els requisits legals i les eines de millora ambiental a les empreses.

Els assistents adquiriran coneixement actualitzat en tots els aspectes ambientals amb incidència a les empreses i les eines i instruments per gestionar-los.

El curs ofereix una mirada completa i global, des de l’atenció al compliment dels requisits legals aplicables, a la incorporació voluntària d’altres mecanismes de millora ambiental, i inclou els següents continguts:

MÒDUL I: Relació Empresa i Medi Ambient.

· Introducció i evolució de conceptes.

· Prevenció i control d’activitats.

MÒDUL II: Principals impactes i requisits legals.

· Aspectes ambientals relacionats amb l’aigua, energia i materials.

· Aspectes ambientals relacionats amb residus i sòls.

· Aspectes ambientals del vector aire.

MÒDUL III: Instruments de gestió i millora ambiental a l’empresa.

· Sistemes de gestió ambiental.

· Altres eines i instruments per a la millora de la gestió ambiental.

MÒDUL IV: Del medi ambient a la sostenibilitat global.

· Responsabilitat social empresarial (RSE).

Consulta el programa complet.

 

Organitzador: 
COAMB
Contacte: 

Pots pagar la inscripció al curs amb targeta o amb el teu compte de Paypal. Si tens cap dubte o necessites una altra forma de pagament pots escriure’ns a escola.formacio@coamb.cat.


 

Categories: 
Economia

Relacionats

Notícia
Comença el període de presentació de candidatures al Premi Catalunya d'Ecodisseny 2019

La finalitat del premi és reconèixer els productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executat a Catalunya que incorporin tàctiques per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida · El període d'inscripcions romandrà obert fins el 28 de febrer de 2019.
Article

L'Ajuntament de Arenys de Mar ha engegat una campanya de reducció del malbaratament alimentari als restaurants amb una iniciativa que vol normalitzar entre la població l'hàbit d'emportar-nos a casa el menjar i la beguda que no hem pogut consumir al restaurant i, alhora, facilitar bones pràctiques en el sector de la restauració.

Entrevista

Javier Martínez, enginyer  ambiental i responsable  europeu de Turbon Group, és una persona compromesa amb l’avenç de l’economia circular en un sector com és el de les impressores dominat, per una banda, per grans interessos corporatius i, per altra, per la invasió de productes xinesos amb un fort impacte ambiental i a la salut. En aquesta entrevista explica les dificultats de tirar endavant la circularitat en aquest sector, i reflexiona sobre quines són les claus per aconseguir aquest objectiu.

Butlletí