Una sola app per accedir a tots els parcs

06/07/2018 - 09:03

Nova aplicació mòbil única per al conjunt d’espais de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

La Xarxa de Parcs Naturals disposa d’una nova aplicació per a telèfons mòbils i tauletes que aplega informació detallada de cadascun dels onze espais naturals que la conformen. La nova aplicació és gratuïta, ofereix els continguts en català i en castellà i està disponible tant a Google Play (dispositius Android) com a Apple Store (dispositius iOS) sota el nom Parcs Naturals. Fins ara, cadascun dels parcs de la Xarxa de Parcs Naturals tenia una app pròpia, i la seva instal·lació ha estat una aposta de la Diputació de Barcelona per les noves tecnologies i perquè la demarcació esdevingui un territori smart.

El conjunt d’espais naturals inclosos en aquesta aplicació són el Parc Natural del Montseny, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Parc del Castell de Montesquiu, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral, el Parc de la Serralada de Marina, el Parc del Garraf, el Parc d’Olèrdola, el Parc del Foix i el Parc Fluvial del Besòs.

L’app té un menú d’accés a tots els parcs. Quan s’instal·la per primera vegada, apareix un tutorial d’ús i un menú navegable de les diverses aplicacions on hi ha tota la informació necessària per visitar l'espai natural escollit: equipaments, serveis i itineraris més importants, zones d'acampada i esbarjo, aparcaments, punts d'informació i dades de contacte amb els gestors dels parcs, estat del temps, així com avisos i alertes que arriben als dispositius per mitjà de notificacions.

L’aplicació també inclou altres informacions com referències a restaurants i allotjaments així com una àmplia oferta d'activitats culturals gràcies a les seccions de notícies i agenda.


 

Relacionats

Article


Foc Off és un retret a les persones que cometen imprudències. És un clam per mantenir els boscos lliures d'incendis.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Notícia

El recinte, propietat de la Diputació de Barcelona, està tancat al públic des del 9 de març per despreniments a la cinglera entre el llac i el Salt del Tenes, ocasionats per les pluges, de fins a 54 mm de precipitació acumulada, després d’un llarg període de sequera.

Butlletí