Noves subvencions per a la compra de bicicletes elèctriques

Font: AMB.cat

07/07/2018 - 08:24

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ofereix ajuts de 250 € per a la compra d’aquests vehicles

Amb l’objectiu de donar suport a un canvi de model en la mobilitat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha fet pública aquesta setmana una nova convocatòria de subvencions destinada a facilitar la compra de bicicletes elèctriques. Els ajuts per a aquest 2018 consisteixen en una subvenció fixa de 250 € per la compra d’un d’aquests vehicles per part de particulars i entitats privades o públiques d’un dels 36 municipis que conformen l’àrea metropolitana.

Les subvencions es podran demanar fins el proper 31 de desembre o fins que s’exhaureixi la quantitat de 250.000 € assignada a aquesta convocatòria. De la mateixa manera les bicicletes hauran d’acomplir amb diferents requisits com ara disposar d’un motor elèctric amb una potència que sigui inferior a 250 W o que la seva bateria sigui de liti.

Per a més informació sobre aquesta subvenció podeu consultar la convocatòria aquí.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article
Resultats de l'estudi

El BACC presenta els resultats de la RADIOGRAFIA CICLISTA DE BARCELONA, un estudi que ha analitzat l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat durant els mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023.

Butlletí