El Berguedà es prepara per implantar el porta a porta

09/07/2018 - 13:00

El ple extraordinari del Consell Comarcal del Berguedà, celebrat el dimecres 13 de juny de 2018, va aprovar per unanimitat els contractes per a la implantació nou model de gestió residus. 

L’import previst per al material és de 1.234.701 euros amb l’IVA inclòs

La recollida de residus porta a porta s’implantarà, a partir de l’1 d’octubre, a 12 municipis del Berguedà: Avià, Bagà, Berga. Casserres, Cercs, Gironella, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet, Olvan, Puig-reig, Sant Julià de Cerdanyola i Vilada. Es tracta dels municipis que tenen més de 500 habitatges o bé que han demanat expressament incloure-s’hi com Vilada i Sant Julià de Cerdanyola.

En els darrers mesos de l’any, s’hi aniran incorporan la resta de municipis amb l’habilitació d’àrees tancades, amb control d’accès i amb contenidors per a les quatre fraccions: rebuig, envasos lleugers, paper i cartó i vidre.

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Hi haurà tres models adaptats a les particularitats de cada barri: els contenidors intel·ligents, el porta a porta i les àrees temporals de recollida. L’objectiu és millorar l’índex de reciclatge de la ciutat, que el 2022 se situava al 51,94%, i apostar per la reducció i reutilització com a mesures. Es faran reunions amb les associacions de veïns i veïnes i una campanya comunicativa als barris per explicar totes les novetats

Notícia

Després d'implantar-la en polígons, s'estendrà a la resta del municipi per a residus orgànics i no reciclables

A la primavera s'inicia a Puigverd d'Agramunt i Ossó

Notícia

La implantació del nou model als equipaments de la ciutat ha començat aquesta setmana i es farà de manera progressiva. Es recolliran sis fraccions diferenciades: envasos, orgànica, paper i cartró, vidre, fracció resta i tèxtil sanitari, que per primera vegada es recollirà de manera separada

Butlletí