Respira a La Fàbrica del Sol

dimecres, 26 setembre, 2018 - 18:30 a dijous, 27 setembre, 2018 - 19:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Respira a La Fàbrica del Sol" organitzada per La Fàbrica del Sol en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Com afecta la nostra opinió i la visió que tenim del canvi climàtic el que ens diuen els mitjans de comunicació? Les informacions que rebem, són sempre objectives? Quina influència tenen en les decisions que prenem? La qualitat de l’aire és i serà un tema transcendental per a la qualitat de vida a les ciutats del segle XXI. Partint de notícies d’actualitat, recorrerem l’edifici demostratiu per conèixer quina gestió es fa a la ciutat de la qualitat de l’aire, com ens afecta i com la podem millorar amb les nostres accions quotidianes.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

El reconeixement s’emmarca en la participació de Barcelona a la missió europea ”100 ciutats intel·ligents i neutres en carboni al 2030”, que agrupa les ciutats capdavanteres en descarbonització.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

De les 34 propostes que els participants de l’Assemblea van traslladar a l’Ajuntament se n’han acceptat i se’n desenvoluparan 29. Giren al voltant de tres eixos principals, l’energia, la mobilitat i el model de consum i residus. Actualment ja s’ha iniciat el pla de treball de les propostes acceptades amb les diferents accions a implementar per poder fer-ne el calendari i el pressupost.

Butlletí