Camins d'aigua: espais de trobada

dimecres, 3 octubre, 2018 - 11:00 a dijous, 4 octubre, 2018 - 10:59
Plaça Catalunya
Geolocation

Activitat "Camins d'aigua: espais de trobada" a càrrec del programa Com Funciona Barcelona? Organitzat per La Fàbrica del Sol. En el marc del Memorial de l'Aigua.

Farem un recorregut amb una mirada renovada als espais d’aigua del centre de Barcelona per conèixer el funcionament del cicle de l’aigua a la ciutat. La font dels Sis Putti, les restes de l'aqüeducte de Barcelona i de Collserola, els banys jueus, les clavegueres romanes… La ruta ens farà descobrir les històries que amaguen les populars fonts bessones de la plaça de Catalunya, la font de Canaletes i la font de Portaferrissa.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Barcelona ha iniciat els tràmits per elaborar i aprovar una nova ordenança per a l’aprofitament d’aigües grises en edificis de nova construcció i grans rehabilitacions.

Notícia

Els Mercats de Barcelona estan implementant diferents mesures per garantir un ús responsable de l’aigua, en un context en què aquest recurs és cada vegada més preuat, a través d’iniciatives de conscienciació dirigides als comerciants dels mercats i a la seva clientela.

Butlletí