Redescobrim La Fàbrica del Sol

dissabte, 27 octubre, 2018 - 10:30
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Redescobrim La Fàbrica del Sol" organitzada per La Fàbrica del Sol. En el marc del 48h Open House Barcelona.

Els voluntaris i voluntàries del 48h OpenHouse Barcelona ens ensenyaran l’edifici demostratiu de La Fàbrica del Sol. Descobrirem els secrets que amaga aquesta joia modernista que formava part del conjunt industrial de la Catalana de Gas, dissenyada per l’arquitecte Josep Domènech i Estapà el 1907.

No cal inscripció prèvia. Per a més informació seguiu l'enllaç.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Article

L’ampliació de les instal·lacions fotovoltaiques —amb més de setanta nous projectes en cobertes, parets mitgeres, façanes i pèrgoles— permetrà doblar la generació elèctrica municipal, tant per al consum d’equipaments i serveis públics com per alimentar la xarxa de Barcelona Energia. Les noves iniciatives afavoreixen l’autoconsum i l’autoproducció compartida.

Acte
10/10/2018 - 09:00
Auditori Seu Naturgy (pl. del Gas, 1 – Barcelona)
Entrevista

Barcelona ja compta amb una comercialitzadora energètica: Barcelona Energia (BE). Aquesta basa la seva activitat en la transparència, la proximitat, l'apoderament i l'increment de la cultura energètica, i en esdevenir un instrument per facilitar la transició energètica. La ciutat ha iniciat el seu procés cap a un model basat en renovables on l'estalvi, l'eficiència energètica i el consum racional esdevinguin els pilars principals, col·locant les necessitats de les persones al centre del mateix. Parlem amb Irma Soldevilla, directora de projectes de l’Agència d’Energia de Barcelona per saber tots els detalls de funcionament de Barcelona Energia!

Butlletí