Visita il·lustrada a La Fàbrica del Sol

diumenge, 28 octubre, 2018 - 11:00
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat familiar "Visita il·lustrada a La Fàbrica del Sol" a càrrec de Toni Solanas (arquitecte) i Gemma Capdevila (il·lustradora). En el marc del 48h Open House Barcelona.

Amb el guiatge de l’arquitecte Toni Solanas, recorrerem l’edifici demostratiu de La Fàbrica del Sol i ens inspirarem en els materials, la qualitat de l’aire, l’energia, l’aigua i el verd i la biodiversitat per plasmar amb diferents tècniques de dibuix allò que ens transmeti. Farem conjuntament la nostra pròpia creació artística; un mural que penjarem l’entrada de l’equipament.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Article

L’ampliació de les instal·lacions fotovoltaiques —amb més de setanta nous projectes en cobertes, parets mitgeres, façanes i pèrgoles— permetrà doblar la generació elèctrica municipal, tant per al consum d’equipaments i serveis públics com per alimentar la xarxa de Barcelona Energia. Les noves iniciatives afavoreixen l’autoconsum i l’autoproducció compartida.

Acte
10/10/2018 - 09:00
Auditori Seu Naturgy (pl. del Gas, 1 – Barcelona)
Entrevista

Barcelona ja compta amb una comercialitzadora energètica: Barcelona Energia (BE). Aquesta basa la seva activitat en la transparència, la proximitat, l'apoderament i l'increment de la cultura energètica, i en esdevenir un instrument per facilitar la transició energètica. La ciutat ha iniciat el seu procés cap a un model basat en renovables on l'estalvi, l'eficiència energètica i el consum racional esdevinguin els pilars principals, col·locant les necessitats de les persones al centre del mateix. Parlem amb Irma Soldevilla, directora de projectes de l’Agència d’Energia de Barcelona per saber tots els detalls de funcionament de Barcelona Energia!

Butlletí