Curtmetratge de Street Films sobre l’experiència de les “Superilles” a Barcelona

Font: Citylab

17/08/2018 - 12:13

Streetfilms és un col·lectiu que produeix curtmetratges per documentar els espais públics a les ciutats del món.

El seu objectiu és mostrar com el disseny i la política intel·ligents de transport poden donar lloc a millors llocs per viure, treballar i jugar. En aquest documental aprofundeix en el concepte de superilles de Barcelona, amb una visió íntima de la superilla de Poblenou on s’explora la seva transformació. El documental situa a les superilles de Barcelona a l’avantguarda del disseny urbà per la sostenibilitat.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'eficiència energètica i l'economia circular són els principals àmbits en què les organitzacions sanitàries i socials estan portant a terme accions davant de l'emergència climàtica, segons un estudi elaborat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) on han participat 41 entitats proveïdores de serveis públics.

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí