Jornada del vehicle elèctric a Castellolí

divendres, 21 setembre, 2018 - 17:00 a dissabte, 22 setembre, 2018 - 16:59
Complex del Motor. CAMPUS MOTOR ANOIA

Per un entorn sense soroll i més saludable, ajudem a impulsar la mobilitat elèctrica

Vine a Castellolí a conèixer el món de la mobilitat elèctrica. Reserva la teva plaça per la 1a jornada d’experiència en conducció de vehicles elèctrics a Castellolí, el divendres dia 21 de setembre a partir de les 17:00 h, al Complex del Motor, Campus Motor Anoia.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient, de l’Ajuntament de Castellolí, Campus Motor Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia i els actius del territori, Circuit Parcmotor i Fast Parcmotor, amb l’objectiu d’impulsar conjuntament la mobilitat del futur, una mobilitat elèctrica, neta i sostenible, amb la col·laboració de concessionaris de vehicles de la comarca.

Motius que et portaran a fer el canvi al vehicle elèctric:

  • Reducció de l’impost de circulació, amb bonificacions importants.
  • Podràs circular fins a 300 kilòmetres amb autonomia i sense restriccions.
  • Generaràs un estalvi econòmic segur a curt i a llarg termini.
  • Contaminació zero !

Programa de la jornada:

L’Institut Català d’Energia (ICAEN), oferirà un esbós del món tecnològic, les característiques i avantatges entorn a l’adquisició d’un vehicle elèctric. Podràs conèixer també com funcionen els punts de recàrrega de la mà de l’empresa SIMON.

Per finalitzar, podràs descobrir l’espai Circuit Parcmotor i l’escola de conducció FAST Parcmotor i provar diferents models i marques de vehicles elèctrics i híbrids. Vine a conèixer la conducció eficient i silenciosa dels vehicles elèctrics al circuit de velocitat i també al circuit escola, assessorats per  professionals, amb els instructors de FAST Parcmotor i tècnics especialistes dels diferents concessionaris de l’Anoia.

 

 

Organitzador: 
Ajuntament Castellolí
Contacte: 

Tenim places limitades, fes la teva reserva mitjançant aquest formulari

Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Només cinc ciutats han estat elegides a escala europea, i dues són a Catalunya. La subvenció per a cada ciutat oscil·la entre els 65.000 i els 85.000 euros, i està recolzada per FedEx.

Notícia

El Pla de mobilitat urbana (PMU) és el full de ruta de les polítiques de mobilitat a Barcelona per als pròxims sis anys. Entre abril i juny hi haurà un període de debat amb una dotzena de trobades amb entitats per abordar aspectes concrets de la mobilitat, com l’accessibilitat, el gènere, la sostenibilitat i la mobilitat sanitària o l’escolar.

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Butlletí