Les Jornades Comarcals sobre Clima i Energia de la Diputació de València reben el Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018

Font: Diputació de València

24/09/2018 - 13:50

La primera edició de les Jornades Comarcals sobre Canvi Climàtic i Energia Sostenible, que desenvolupa la Diputació de València per promoure distintes accions i impulsar la sostenibilitat ambiental a les comarques de València, ha sigut guardonada amb el segon premi de la categoria de ‘Grans Ciutats’ dels III Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 (SEMcv-2018).

Aquest guardó, que atorga la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, del govern valencià, reconeix la labor de l’àrea de Medi Ambient de la institució provincial en la promoció de la mobilitat sostenible, l’autoconsum energètic i la eficiència als municipis de la província. El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, ha sigut l’encarregat de recollir aquest premi durant la Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible que s’ha celebrat a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre de València.

Les jornades comarcals sobre sostenibilitat que impulsa la Diputació es desenvolupen de la mà de l’Associació Valenciana d’Empreses Elèctriques (ASELEC) i han recorregut nou municipis des del seu inici a l’abril de 2018. La propera i última parada d’aquesta ruta d’encontres es celebrarà el proper dimecres 19 de setembre a Gandia, després d’haver visitat La Pobla de Vallbona, Utiel, Ayora, Xàtiva, Xiva, Massamagrell, Torrent, Paiporta i Sueca.

La tercera edició dels premis de la Setmana de la Mobilitat ha entregat un total de 19 premis a distintes accions desenvolupades per ajuntaments, institucions, organitzacions i empreses en diferents categories. En la secció de ‘Ciutats Grans’, a més de la iniciativa provincial s’han guardonat els projectes ‘Andeando: El camino escolar de Elda’, de l’Ajuntament d’Elda, i la reordenació de Ciutat Vella de l’Ajuntament de València. 


 

Categories: 
Municipis: 
País Valencià

Relacionats

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Article

Impuls de les vies verdes des de les administracions catalanes per fomentar la mobilitat sostenible

Article

BSM es proposa reduir un 40% els desplaçaments en vehicle motoritzat amb el Pla de Desplaçament d’Empresa

Butlletí