Argençola inicial el nou sistema de recollida d'escombraries porta a porta

21/07/2018 - 08:31

El nou sistema de recollida d'escombraries es va posar en funcionament el 25 de juny i s'implanta a tot el municipi d'Argençola. 

Prèviament ,es va realitzar una reunió informativa per a presentar el nou sistema de recollida d'escombraries. 

Un tècnic d'Anoia verda del Consell Comarcal de l'Anoia va explicar com s'organitzarà el sistema d'àrees tancades i el seu funcionament. També va donar consells sobre com triar on va cada tipus de residu i resoldre els diferents dubtes dels assistents. 

Durant la sessió també es va visionar el vídeo de la campanya Anoia Verda en que hi ha participat l'humorista Peyu i on persones de diversos pobles de la comarca han participat en una prova pilot. 

Posteriorment, els veïns i veïnes van poder recollir la clau electrònica per accedir a les àrees, un cubell per separar la fracció orgànica i unes bosses per la brossa. 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
El 18 de juny Capellades va començar el servei de recollida de residus Porta a Porta.

Aquest sistema s’ha implementat amb l’objectiu d’augmentar els nivells de reciclatge, que eren molt baixos. De moment, en un mes, s’ha incrementat fins al 80% la recollida selectiva de residus, gràcies a la col·laboració de tots els veïns i veïnes.

Notícia

El 18 de juny ha començat el servei de recollida d’escombraries Porta a Porta a Capellades.
Article

El passat dilluns 7 de maig es va iniciar el servei de recollida porta a porta a Jorba i a Sant Martí de Tous. A Carme i Orpí es va iniciar al cap d’una setmana i aquesta setmana ha començat a Castellolí i El Bruc.

Butlletí