Barcelona s’omplirà d’iniciatives per reivindicar una altra manera de recórrer la ciutat amb la Setmana Europea de la Mobilitat

10/07/2018 - 09:34

Comencen els preparatius per celebrar una d’aquelles cites marcades amb retolador verd al calendari: la Setmana Europea per la Mobilitat.

Del 16 al 22 de setembre, Barcelona serà l’escenari de múltiples activitats per fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta i amb transport públic. Tot plegat, amb l’objectiu de posar de manifest que una ciutat més humana i amable és possible.

No obstant això, la present edició compta amb algunes variacions respecte anys anteriors. La més destacada es viurà en el ja mític Dia Sense Cotxes. Enguany el 22 de setembre és dissabte i coincideix amb la celebració de les Festes de la Mercè. És per això que el Dia Sense Cotxes passarà a formar part de la programació de les Festes i es durà a terme un únic tall en tota la ciutat. La Via Laietana, tallada totalment al trànsit, s’omplirà d’accions relacionades amb la recuperació de l’espai públic.

Una de les accions destacades de la Setmana serà el Park(ing)Day. Aquesta iniciativa reivindica una ciutat més verda i humana mitjançant la transformació temporal de places d’aparcament i se celebrarà el divendres 21 de setembre. Podeu trobar més informació al seu web i a les xarxes socials.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
10/10/2018 - 09:00
Auditori Seu Naturgy (pl. del Gas, 1 – Barcelona)
Acte
19/10/2018 - 17:30
Museo de Historia de Barcelona
Notícia

El 20 de setembre, ha tingut lloc l’acció «Agafa la bici» per promoure l’ús de la bicicleta en els trajectes de casa a la feina dels traballadors i treballadores de la Diputació de Barcelona com una opció més per als desplaçaments diaris.

Butlletí