Bona resposta dels veïns de Verges a la recollida d’escombraries porta a porta

08/05/2018 - 09:37

L’Ajuntament de Verges ha organitzat, durant tot el mes d’abril, una sèrie de reunions informatives amb els veïns del municipi perquè comparteixin les seves opinions sobre la nova manera de gestionar els residus.

Bona resposta dels veïns de Verges a la recollida d’escombraries porta a porta. L’ajuntament de Verges ha organitzat, durant tot el mes d’abril, una sèrie de reunions informatives amb els veïns del municipi perquè comparteixin les seves opinions sobre la nova manera de gestionar els residus.

El consistori de Verges, juntament amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, ha apostat per canviar el model tradicional de recollida de residus per la recollida “porta a porta”. Es preveu que aquest nou sistema comporti molts avantatges, com l’increment de la recollida selectiva i l’estalvi de costos d’entrada de residus a l’abocador. Les recollides començaran un cop s’hagi acabat la construcció de la mini deixalleria on aniran a parar les deixalles.

Durant les reunions dutes a termes al llarg del darrer mes, els veïns de Verges s’han mostrat favorables a la implantació del nou sistema. Ignasi Sabater, alcalde del municipi, valora la resposta rebuda per part del veïnat molt positivament.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Des del diumenge, 1 de juliol, el servei de recollida selectiva de residus porta a porta de Begur arriba a tot el municipi, amb la incorporació de Sa Riera, Sa Tuna i Aiguafreda.

Notícia

La recollida selectiva de residus s’ha doblat el darrer any a Begur, passant del 22 al 45%, amb la implantació del servei porta a porta a una part del municipi, segons l’estudi fet des de l’àrea de Medi Ambient de l’evolució del servei.

Notícia

Amb una setmana s’arriba al 75-80% de reciclatge als 9 municipis on s’ha inciat el nou model de recollida. En els millors dels casos, abans de l’aplicació del Porta a porta s’estava a uns índex de reciclcatge d’un 26%.

Butlletí