Cardedeu organitza un taller col·lectiu sobre el compostatge casolà

L'objectiu és donar suport a les campanyes municipals de recollida selectiva de residus
Font: Aj. Cardedeu
16/02/2010

La regidoria de Medi Ambient de Cardedeu ha organitzat un taller sobre compostatge casolà aquest proper diumenge 21 de febrer, a les 10.30 h, a la plaça de Sant Joan.

El taller -gratuït i obert a tothom- mostra el procés de transformació de la matèria orgànica en compost i la seva aplicació a la jardineria, de manera que els participants aprendran a convertir els residus orgànics de casa en un adob de qualitat. Es tracta d'una activitat participativa i de sensibilització ciutadana que té per objectius donar suport a les campanyes municipals de recollida selectiva de residus, promoure la tria selectiva de la matèria orgànica, donar a conèixer el procés de compostatge d'aquesta fracció i fomentar el compostatge casolà. En aquest sentit, entre els participants al taller se sortejaran compostadors domèstics.

Relacionats

Notícia

L'eina informàtica COL (Càlcul Orgànic Local) neix de la demanada de productors locals d'analitzar els costos de producció i la viabilitat de set cultius d'horta. 
Notícia

Foto: Judith Contreras

Les emissions de CO2 associades als consums energètics dels edificis municipals i l'enllumenat públic s'han reduït més d'un 75% des que l'Ajuntament contracta energia 100% renovable. La factura de l'aigua també s'ha reduït un 8,2% respecte 2016.

Article
Cardedeu edita un vídeo informatiu sobre residus

La píndola, de poc més d'un minut, informa amb to divertit de com llençar adequadament les deixalles al contenidor o com generar el mínim de residus.

Butlletí