Cardedeu organitza un taller col·lectiu sobre el compostatge casolà

L'objectiu és donar suport a les campanyes municipals de recollida selectiva de residus
Font: Aj. Cardedeu
16/02/2010

La regidoria de Medi Ambient de Cardedeu ha organitzat un taller sobre compostatge casolà aquest proper diumenge 21 de febrer, a les 10.30 h, a la plaça de Sant Joan.

El taller -gratuït i obert a tothom- mostra el procés de transformació de la matèria orgànica en compost i la seva aplicació a la jardineria, de manera que els participants aprendran a convertir els residus orgànics de casa en un adob de qualitat. Es tracta d'una activitat participativa i de sensibilització ciutadana que té per objectius donar suport a les campanyes municipals de recollida selectiva de residus, promoure la tria selectiva de la matèria orgànica, donar a conèixer el procés de compostatge d'aquesta fracció i fomentar el compostatge casolà. En aquest sentit, entre els participants al taller se sortejaran compostadors domèstics.

Relacionats

Article
Cardedeu edita un vídeo informatiu sobre residus

La píndola, de poc més d'un minut, informa amb to divertit de com llençar adequadament les deixalles al contenidor o com generar el mínim de residus.

Article

Aquest prestatge fet amb palets ubicat a l’entrada del centre cívic de Can Borrell és un Give Box. ​

Notícia

S’han donat a conèixer els resultats del procés participatiu per decidir quin és el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia, dut a terme del 25 de novembre al 5 de desembre. Tenint en compte que van votar 554 persones, els resultats suposen que un 78% del vots són favorables al sistema de recollida porta a porta, un 21% al sistema de contenidors i 1% en blanc.

Butlletí