Cinc escoles de Badalona reben projectes d’estalvi energètic

10/03/2018 - 08:34

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Badalona els projectes d’estalvi energètic i millora de les instal·lacions d’enllumenat de les escoles Planas i Casals, Margarida Xirgu, Rafael Casanova, Mercè Rodoreda i Rafael Alberti.

Els informes permetran disminuir la despesa de consum elèctric i els costos actuals de manteniment dels edificis atenent a la major vida útil dels equips actuals. Aquest suport als ajuntaments contribueix a mantenir el nivell de qualitat de la xarxa de centres municipals i d'escoles públiques.

L’objecte dels projectes és especificar les parts que composen la instal·lació elèctrica corresponent a l’enllumenat, les especificacions necessàries per a la reforma interior tant de l’enllumenat com de les postes a terra, el subministrament d’energia, els quadres de distribució, la distribució i canalitzacions de potencies, el cablejat i, per últim, les dades administratives i econòmiques amb els plecs de condicions.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'han reduït les despeses, principalment, de gas, un 20 %, i aigua, un 15,6 %. Per últim el consum d'electricitat s'ha rebaixat un 5,4 %.

Article

15 joves assessoren les botigues de Nou Barris amb mesures de baix cos

Notícia

El pla, que es va engegar l’any 2016, serveix per millorar l’enllumenat públic de la ciutat i obtenir el màxim profit energètic amb la major quantitat de llum possible.

Butlletí