Cinc escoles de Badalona reben projectes d’estalvi energètic

10/03/2018 - 08:34

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Badalona els projectes d’estalvi energètic i millora de les instal·lacions d’enllumenat de les escoles Planas i Casals, Margarida Xirgu, Rafael Casanova, Mercè Rodoreda i Rafael Alberti.

Els informes permetran disminuir la despesa de consum elèctric i els costos actuals de manteniment dels edificis atenent a la major vida útil dels equips actuals. Aquest suport als ajuntaments contribueix a mantenir el nivell de qualitat de la xarxa de centres municipals i d'escoles públiques.

L’objecte dels projectes és especificar les parts que composen la instal·lació elèctrica corresponent a l’enllumenat, les especificacions necessàries per a la reforma interior tant de l’enllumenat com de les postes a terra, el subministrament d’energia, els quadres de distribució, la distribució i canalitzacions de potencies, el cablejat i, per últim, les dades administratives i econòmiques amb els plecs de condicions.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Després d’haver atès més de 600 visites de ciutadans i d’arribar a més de 300 comerços de la ciutat, la campanya municipal d’assessorament energètic i d’eficiència energètica #femBDNeficient s’allarga fins a finals d’any.

Article
La instal·lació, ubicada a l’edifici del Mercat de La Salut, produirà el 30% de l’energia consumida a les dependències municipal amb un estalvi energètic previst de 8.000 euros anuals.
Notícia

Del 4 al 10 de juny Badalona realitza diverses activitats sobre l’estalvi i l’eficiència energètica

Butlletí