Cloenda del programa d'auditories energètiques a Igualada

13/06/2018 - 09:30

34 famílies han participat en aquest programa de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona

Trenta-quatre famílies han participat en el programa d’auditories energètiques que, a Igualada, ha dut a terme l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona. Totes aquestes famílies tenien en comú la dificultat per fer a front a diferents subministraments bàsics: electricitat, aigua i gas.

L’objectiu de les auditories és reduir els costos dels subministraments, millorar l’eficiència energètica, els hàbits de consum i el confort a les llars, capacitant als usuaris en la gestió dels subministres. En el marc d'aquest programa es van fer dues visites al domicili de cada família fent-ne un estudi particular i s'hi van instal·lar aparells de mesura de consums, es van analitzar les factures i els hàbits de consum, se’ls van instal·lar elements de baix cost i se’ls va orientar quin tipus de tarifes eren les més adequades pel seu cas.

En la cloenda s'ha lliurat a cada participant un informe on queda recollit d’una manera molt gràfica i entenedora quines mesures haurien d’adoptar per millorar la seva gestió particular.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'ens es va reunir dijous, 14 de juny, a la Casa de la Vila i va lliurar el seu projecte a l'alcaldessa i a la regidora d'Educació, Infància i Joventut.

Notícia

L'Ajuntament de Calaf compra un vehicle elèctric a través del sistema de compra agregada de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). El cost és de 30.835,66 euros i suposarà un conjunt d'avantatges energètics, ambientals i econòmics per al municipi.

Article

La iniciativa s’emmarca dins del projecte europeu ASSIST, que busca solucions tècniques i socials per a aquest problema. Prop de 90 professionals podran identificar i gestionar situacions de vulnerabilitat energètica.

Butlletí