Cloenda del programa d'auditories energètiques a Igualada

13/06/2018 - 09:30

34 famílies han participat en aquest programa de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona

Trenta-quatre famílies han participat en el programa d’auditories energètiques que, a Igualada, ha dut a terme l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona. Totes aquestes famílies tenien en comú la dificultat per fer a front a diferents subministraments bàsics: electricitat, aigua i gas.

L’objectiu de les auditories és reduir els costos dels subministraments, millorar l’eficiència energètica, els hàbits de consum i el confort a les llars, capacitant als usuaris en la gestió dels subministres. En el marc d'aquest programa es van fer dues visites al domicili de cada família fent-ne un estudi particular i s'hi van instal·lar aparells de mesura de consums, es van analitzar les factures i els hàbits de consum, se’ls van instal·lar elements de baix cost i se’ls va orientar quin tipus de tarifes eren les més adequades pel seu cas.

En la cloenda s'ha lliurat a cada participant un informe on queda recollit d’una manera molt gràfica i entenedora quines mesures haurien d’adoptar per millorar la seva gestió particular.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha iniciat la instal·lació del nou enllumenat que s'està instal·lant a la zona de la pedrera, avinguda del Roser,... De mica en mica tot el poble gaudirà d'aquest nou enllumenat, més eficient i ajustat a la normativa.

Notícia

Es volen implicar els menjadors escolars en una iniciativa emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, proposant una activitat per als menjadors escolars de anomenada Què no ens mengem?.

Article

El Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i el Consell Comarcal del Gironès han realitzat intervencions d’optimització energètica i assessorament en contractació d’energia a 181 llars en  situació de vulnerabilitat que són usuàries dels serveis socials bàsics.

Butlletí