Comença la recollida selectiva porta a porta a Capellades

Font: Ajuntament de Capellades

19/06/2018 - 09:06

El 18 de juny ha començat el servei de recollida d’escombraries Porta a Porta a Capellades.

Això voldrà dir que, a partir de les 8 del vespre, s’ha de deixar el cubell que toca -el marró de l’orgànica- a la porta de cada domicili. Cal recordar que les deixalles orgàniques s’han de treure dins una bossa compostable.

Encara tot avui dilluns i demà dimarts qui no hagi recollit el kit de reciclatge podrà fer-ho a l’antiga pizzeria Xups, al número 19 del Passeig Concepció. S’obre al matí de 11 a 2 i a la tarda de 5 a 8.

També avui dilluns, a partir de les 2 de la tarda, s’instal·larà a Capellades la Deixalleria Mòbil. S’hi estarà des d’avui i demà tot el dia, davant la confluència de la prolongació del Passeig Miquel i Mas amb el carrer Torrenova.

A partir d’ara qualsevol persona que tingui dubtes sobre horaris, sobre on va cada residu o altres temes es pot adreçar a l’Oficina d’Atenció al Públic, - a l’Antic Correus del número 2 del carrer del Portal-. A disposició dels usuaris hi ha un telèfon -689 714 713-; un correu electrònic –info@anoiaverda.cat- i un horari d’atenció presencial. A Capellades el primer dia que s’obrirà serà aquest divendres, de 4 a 7 de la tarda. També cada dimarts, de 10 del matí a 3 de la tarda.

Segons el nou calendari, dilluns toca orgànica, dimarts paper i cartró, dimecres envasos, dijous orgànica, aquest divendres tocarà resta (el vinent, vidre), dissabte orgànica i diumenge els envasos.


Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
El 18 de juny Capellades va començar el servei de recollida de residus Porta a Porta.

Aquest sistema s’ha implementat amb l’objectiu d’augmentar els nivells de reciclatge, que eren molt baixos. De moment, en un mes, s’ha incrementat fins al 80% la recollida selectiva de residus, gràcies a la col·laboració de tots els veïns i veïnes.

Notícia

Abans de l’estiu entra en vigor un nou model de recollida de residus que implementa el Consell Comarcal de l’Anoia a 16 municipis de la comarca. Per donar a conèixer la importància d’aquest canvi i els seus punts clau, diverses escoles i institucions de la comarca han participat en un projecte educatiu que també contemplava la participació a un concurs.

Notícia

Reunió explicativa amb les famílies voluntàries ac

Capellades ha posat en marxa les trobades amb les deu famílies que s'han inscrit com a voluntàries per participar a la prova pilot que l'Ajuntament vol portar a terme del nou sistema de recollida de brossa porta a porta.

Butlletí