Dénia instal·la 66 punts de recollida selectiva en les dependències municipals

07/10/2017 - 13:47

Aquesta acció està emmarcada dins de la campanya de foment del reciclatge, impulsada a principis d'estiu amb l'objectiu de facilitar la labor a la ciutadania i per la qual es van instal·lar 20 nous contenidors de paper, 22 nous per a envasos i 3 nous de vidre en diversos punts del casc urbà, sumant-los als ja existents.

La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic, gràcies a la col·laboració d’ECOEMBES, ha repartit una bateria de papereres de recollida de selectiu en les instal·lacions municipals de l'Ajuntament de Dénia, amb l'objectiu de fomentar les bones pràctiques en aquestes dependències i conscienciar a la ciutadania sobre la importància del reciclatge.

En total, segons ha informat el regidor de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Crespo, s'han instal·lat 66 punts de recollida de paper i cartó (136 papereres específiques) als edificis municipals. En concret, són 8 els punts repartits pel consistori; 6 a Benestar Social; 4 a l'Oficina de Turisme, a Urbanisme i a Medi Ambient; 3 a la Casa de Cultura i a la Residència; 2 al Centre d’Art l’Estació, la Policia Local, l’Ajuntament de la Xara, el Centre Social, la Casa de Cultura de Jesús Pobre i a l'Oficina d'Informació i Turisme; i una unitat a la resta d’edificis de propietat municipal (Protecció Civil, TAPIS, Joventut, etcètera).

Segons ha destacat l'edil responsable, “és l’administració pública la primera que ha de donar exemple per a garantir el compromís de la societat amb el reciclatge”. Així mateix, ha afegit que a “aquesta iniciativa li seguiran altres destinades a l’àmbit educatiu relacionades amb la gestió de residus i el canvi climàtic”.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La Diputació de València, a través de l’Àrea de Medi Ambient, destinarà una inversió global d’1.200.000 euros a sufragar actuacions de modernització en la recollida i la gestió selectiva dels residus als cinc Consorcis de les comarques de València, als quals cal afwegir 1.290.000 que aportarà la Generalitat valenciana.

Notícia
Tiana va ser el primer municipi que va implantar la recollida selectiva porta a porta a Catalunya

L'Ajuntament de Tiana ha anat informant els darrers anys del funcionament de les àrees d’emergència però sembla que encara hi ha un col.lectiu de vilatans que es resisteix a fer-les servir correctament.

Notícia

Durant aquests darrers 4 mesos, un educador ha realitzat diverses actuacions al municipi per tal d'incentivar la recollida selectiva de la fracció orgànica entre ciutadans i empreses.

Butlletí