El 2n Pla de Mobilitat Urbana de Sant Just comença a caminar amb la participació de la ciutadania

09/08/2017 - 14:40

S'ha començat a treballar amb la participació de la ciutadania en el 2n Pla de Mobilitat Urbana de Sant Just Desvern.

Després d’una presentació amb dades actuals del municipi, moltes de les persones assistents, unes 60, provinents de diferents sectors o barris del municipi van poder manifestar les seves inquietuds i propostes per millorar la mobilitat a Sant Just Desvern.

L’alcalde, Josep Perpinyà, i el regidor de Mobilitat, Jordi Porta, van prendre nota i van donar resposta a algunes de les qüestions. Totes les aportacions ciutadanes van ser recollides per ser estudiades i incorporades, si és el cas, al 2n Pla de Mobilitat Urbana.

A grans trets, les coses que més preocupen les persones que van voler participar en aquesta primera sessió compartida van ser els següents: la millora del transport públic, dins i fora del municipi, tant pel que fa a cobertura com a freqüència; la seguretat des del punt de vista del control de la velocitat dels vehicles i de la millora d’alguns passos de vianants; l’ús de la bicicleta; les zones d’aparcaments dissuasius i gratuïts; les connexions de Can Candeler i Mas Lluí; la revisió de la mobilitat a La Miranda, la zona de baixes emissions del barri Centre; les connexions amb la Renfe de Sant Feliu o Sant Joan; el futur pas del tramvia per la ctra. Reial o la creació de comissions ciutadanes per treballar en la definició del 2n Pla de Mobilitat Urbana.

Recordem que les persones interessades en el futur de la mobilitat a Sant Just tenen una adreça de correu electrònic a la qual es poden dirigir, tant per fer-hi aportacions com per rebre informació de l’Ajuntament referent a l’elaboració del 2n Pla de Mobilitat Urbana de Sant Just Desvern 2018-2024. mobilitat@santjust.cat


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La bicicleta és un mitjà de transport que està creixent molt tant a Barcelona com a la resta de l'àrea metropolitana. A Sant Just Desvern també s'està incrementant el seu ús i, des de l'Ajuntament es vol continuar potenciant així com donar resposta a aquesta demanda.

Notícia
Poveda i Juan Pedro Pérez fent el recorregut del nou carril bici

Poveda i Juan Pedro Pérez fent el recorregut del nou carril bici

El passat juliol es va inaugurar el carril bici del carrer del Coronel Sanfeliu del Prat de Llobregat. Es tracta, de fet, de dos carrils, un per cada sentit de la circulació, situats al costat de la mitjana central. La construcció del carril, pressupostada en gairebé 84.000 € i sufragada a parts iguals per l'Ajuntament del Prat i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), s'inclou en el projecte Bicivia, una gran xarxa de carrils bici que relligaran tota l'àrea metropolitana.

Butlletí