Granollers obté per segon cop el Contenidor d’Or com a població que més vidre recicla

Font: El 9 nou .cat i elcontenidordor.cat

13/02/2018 - 21:23

Granollers ha guanyat El Contenidor d’Or del mes de gener i ja suma dues victòries en la competició de convoca l’entitat Ecovidrio.

Onze municipis participen en aquest concurs, que té com a objectiu incentivar el reciclatge de vidre entre la població.

La taxa de reciclatge de vidre a Granollers (els quilos de vidre que es recullen per cada habitant) ha passat de 1,41 el gener de 2017 a 1,91 el gener passat, amb un increment del 35,42%.

El Contenidor d’Or, que reconeix la implicació ciutadana amb el reciclatge de vidre, quedarà instal·lat al carrer Mare de Déu de Montserrat, cantonada amb el carrer Camp de les Moreres, durant tot el mes de febrer, fins que es doni a conèixer el nou guanyador mensual.

En segona posició posició s’ha situat Vilafranca del Penedès, amb un creixement del 34,57%, i el Prat de Llobregat ocupa el tercer lloc, amb un augment del 34,40%.

Tenint presents els resultats de gener, la classificació general està encapçalada per Vilafranca del Penedès, i Granollers ocupa la sisena posició.

El concurs va començar el dia 1 de novembre i acabarà el 30 d’abril. Cada mes es mesuraran els residus de vidre que es reciclin als municipis participants i es compararan amb els reciclats durant el mateix mes de l’any anterior. Això servirà per proclamar mensualment un guanyador, on s’instal·larà El Contenidor d’Or. Quan acabin els sis mesos de concurs, el municipi que més hagi augmentat la taxa mensual de reciclatge de vidre serà el guanyador final i podrà fer realitat un projecte de ciutat.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La ciutat obté el màxim índex de reciclatge per habitant el mes de novembre i guanya el premi El Contenidor d’Or, que concedeix Ecovidrio.

Notícia

A principis d'aquesta setmana, un tècnic ha iniciat el treball de camp visitant diferents comerços i habitatges plurifamiliars de Santa Eulàlia per conèixer les necessitats concretes a l'hora d'implantar, en els propers mesos, el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. 

Notícia

"Siguem Sincers" és el lema de la campanya d'implementació del nou servei que contempla la renovació dels contenidors i l'adquisició de dos camions d'escombraries, entre d'altres.

Butlletí