La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat estrena web

El nou espai neix amb l'objectiu de respondre als interessos i necessitats dels seus membres
Redacció
16/04/2010

Amb la mateixa adreça, www.diba.cat/xarxasost, la web de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es presenta ara amb un format renovat, més actual i amb més funcions de les que disposava l'anterior versió. Neix amb l'objectiu de satisfer les expectatives i respondre als interessos i necessitats dels membres de la Xarxa, i amb la voluntat d'esdevenir una plataforma virtual de cooperació i intercanvi on els municipis troben un marc adequat per discutir els seus problemes, les seves inquietuds, les seves necessitats, les seves experiències, i promoure i dur a terme projectes d'interès comú en el marc del desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic.

La nova web de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es presenta amb un format renovat, més actual i amb més funcions de les que disposava l'anterior versió.

Per aquest motiu, partint de l'estructura existent, progressivament s'aniran incorporant nous apartats i seccions:

  • Un espai de comunitat virtual exclusiu per als membres de la Xarxa, amb el suport de la dinamització de la Secretaria tècnica de la Xarxa.
  • Un nou espai de recursos de la Xarxa de fàcil consulta i accés.
  • L'edició dels recursos de la Xarxa en versió impresa i en versió exclusivament digital.
  • Actualitzacions permanents de continguts, com les noves seccions d'Agenda i Notícies.
  • L'accés als municipis associats de manera més intuïtiva.
  • L'accés directe a l'Agenda Escolar del Medi Ambient, la revista Sostenible i al Sistema d'Indicadors de Sostenibilitat.

Enllaç: www.diba.cat/xarxasost

Relacionats

Article

El procés participatiu que decidirà com serà el Parc de Ca n'Oriol entra en una nova fase aquest diiluns: està accessible la plataforma Participa Rubí i proposar les idees així com descobrir i valorar les propostes de la resta de la ciutadania que han sorgit de l'enquesta prèvia. És la tercera fase d'un procés que ha de culminar amb l'avantprojecte.

Article

Des de les àrees de Medi Ambient i Participació de l’Ajuntament de Canet de Mar, aquest any s’ha incentivat la participació de les escoles en la fase inicial dels pressupostos participatius 2018-19, mitjançant  una campanya específica per tal que els centres educatius fessin aportacions de caràcter ambiental.

Notícia

Una aixeta d'aigua corrent. | ACN

L’Ajuntament de Terrassa fa un pas més per formalitzar i posar en marxa la municipalització de l'aigua. Ha obert la consulta pública prèvia a l’elaboració de l’ordenança fiscal que ha de regular la tarifa d’abastament de l’aigua a Terrassa. 

Butlletí