Llavaneres estrenarà un mercat dedicat a la flor i al jardí

Font: Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
16/03/2016 - 08:46

L'objectiu és reconèixer i rellançar un dels principals sectors econòmics locals. El Mercat de la Flor i el Jardí de Llavaneres s'estrenarà el diumenge 24 d'abril.

Es tracta d´un nou projecte de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres que neix amb la voluntat de convertir-se en un esdeveniment de referència entre els professionals del sector verd no només del municipi, sinó també del Maresme i d´arreu de Catalunya.

El mercat tindrà periodicitat mensual: s’instal·larà el penúltim diumenge de cada mes, aprofitant que el comerç de Llavaneres obre sempre els diumenges al matí, al parc de Jaume Brutau.

Participació

La iniciativa està oberta als següents sectors: planta i flor ornamental / art floral / jardí / paisatgisme / eines i noves tecnologies del jardí / complements de jardineria / mobiliari de jardí i bricolatge especialitzat / piscina / sostenibilitat verda / horta / planter /swff (slow flower food) / formació.


Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament aposta per la lluita biològica com a alternativa a les fórmules fitosanitàries. Marietes que es mengen el pugó i trampes de feromones per frenar la processionària del pi, entre les alternatives.

Notícia

Les primeres cries procedents de la posta de 173 ous que una tortuga babaua (Caretta caretta) va fer el 15 de juny a la platja de Sant Simó de Mataró han començat a néixer.
Notícia
La Generalitat trasllada els ous per augmentar les expectatives d'èxit en l'eclosió

Una tortuga babaua ha aparegut aquest matí a la platja premianenca de la Descàrrega, on -a pesar que inicialment no ho semblava- finalment ha acabat fent una posta d’ous, segons confirma la Fundació CRAM.

Butlletí