Article

Els rius a les teves mans

El Consorci Besòs-Tordera presenta una campanya de pedagogia i conscienciació ciutadana

Article

Programa d'Ecoactivitats 2017 a Lleida

L’Ajuntament de Lleida inicia aquest mes de març un nou programa d’Ecoactivitats que, com a novetat d’enguany, s’estendrà al llarg de la temporada de primavera/estiu i tardor/hivern i incorpora una vintena de propostes de natura i medi ambient per descobrir el territori, des de diferents punts de vista i al llarg de tot l’any.

Article

Es convoca el Premi Medi Ambient CILMA 2017

El Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona (CILMA) presenta una nova edició del Premi medi ambient del CILMA 2017 que vol reconèixer les actuacions en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat de les comarques gironines dutes a terme durant l’any 2016 en les categories de residus, aigua, biodiversitat i paisatge, energia, i mobilitat.

Article

Valor afegit

Te'n vas, envàs ?

Article

CONECT-e, una plataforma per compartir el coneixement ecològic tradicional

CONECT-e és una plataforma interactiva on totes les persones interessades podran accedir als coneixements que les usuàries de la plataforma vagin generant sobre cada espècie vegetal tant si són cultivades com silvestres. És una eina que dissenyada per Victòria Reyes, investigadora de l'ICTA-UAB, per ajudar en la conservació del Coneixement Agroecològic Tradicional.

Article

Obertura d'inscripcions al "Let's Clean Up Europe" 2017

Ja estan obertes les inscripcions per participar al Let's Clean Up Europe d'enguany