Ruta: Els sons i els sorolls de la ciutat: Superilla sonora

divendres, 21 abril, 2017 - 18:00 a dissabte, 22 abril, 2017 - 19:59
Les Corts, barris de la Maternitat i Sant Ramon
Geolocation

tinerari pels barris de Sant Ramon i la Maternitat en què es contraposen el bullici de l’ambient universitari i el Camp Nou amb la tranquil·litat del cementiri de Les Corts.

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll es reivindica el valor d’un dels patrimonis immaterials de la ciutat a través de tres recorreguts en els quals s’aprendrà la metodologia per capturar els paisatges sonors.

El barri acull tres grans equipaments: les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, el cementiri històric de Les Corts amb el modern tanatori adjunt i el complex de la Maternitat. A banda i banda de tot aquest conjunt, s’hi disposen les dues zones residencials del barri. L’energia de l’ambient universitari contrasta amb la dels qui reposen per sempre als barris de la Maternitat i Sant Ramon.

Coorganitzat entre La Fàbrica del Sol i l’Aula Ambiental de Les Corts.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Soroll/Contaminació acústica

Relacionats

Notícia

Més de 170 infants i professorat d'infantil, primària i educació especial van participar en l’esdeveniment als Jardins Joan Brossa, en un matí ple de jocs i activitats de descoberta de l’entorn.

Article

Aquests dies s’està fent el desplegament de sonòmetres en diferents carrers dels districtes de Ciutat Vella, Sant Martí, Sants-Montjuïc i Gràcia per mesurar els nivells de soroll nocturn en aquests espais amb l’objectiu de comprovar si aquests carrers o places poden considerar-se zones acústicament tensionades en horari nocturn.

Butlletí