Saps com estalviar aigua?

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

21/03/2021 - 19:10

El primer pas per estalviar aigua és saber quanta en consumeixes. Amb aquest interactiu us ensenyem a fer-ho en molt pocs passos.

Es tracta d'un interactiu creat pel Dia Mundial de l'Aigua amb indicacions per saber gestionar millor el consum d'aigua, quanta aigua consumeixo, on la gasto, com puc estalviar-ne, i que es basa en el díptic elaborat conjuntament per l'ACA i la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.


 

 

 

 

Categories: 

Relacionats

Article
En el marc del Dia Mundial de l'Aigua 2022

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. Enguany el tema de la Dia son les aigües subterrànies: fer visible allò que és invisible.

Article

El Parc de la Sequia de Manresa estrena nova mascota per promocionar les activitats infantils i familiars

Article
 

Més de 600 alumnes de 12 centres educatius de la ciutat han visitat el riu Llobregat en el marc de la celebració del Dia de l’Aigua. L’activitat s’emmarca en les accions que desenvolupen les escoles i instituts que formen part de la xarxa L’H Escoles Sostenible i el Padrins del Riu.

Butlletí