Taller 'Moure's en bicicleta per la ciutat'

dimarts, 18 octubre, 2016 - 00:00 a 23:59
Punt Verd de Barri - Sagrada Família
Geolocation

Et mous en bici per la ciutat? T´agradaria fer-la servir més però no sempre saps com circular entre tants cotxes i vianants? Resol tots els teus dubtes per moure´t de manera segura i d´acord a la normativa: l´ús del casc, maniobres de gir, avançaments, com circular per voreres i rotondes...

A càrrec de Biciclot.

18 d'octubrea les 18:30h Entrada Gratuïta. Sessió teòrica
Cal inscripció prèvia

25 d'octubrea les 18:00h. Sessió pràctica
Cal inscripció prèvia

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre el paper clau del transport públic en la mobilitat del futur, així com posar de relleu que no podem tornar enrere amb una mobilitat de fums i soroll que perjudiqui la nostra salut. També recorda el servei que ofereix la xarxa de transport públic de l’àrea metropolitana i els esforços realitzats per continuar oferint servei i incrementant l’oferta.

Article

Fins ara, aquest títol, creat per l’AMB l’any 2017 per fomentar una mobilitat més sostenible, ha permès desballestar 10.613 cotxes i 1.735 motos sense distintiu ambiental de la DGT, els més contaminants, a canvi de tres anys de transport públic gratuït. L’objectiu d’aquesta targeta és promoure un canvi d’hàbits en la ciutadania cap a una mobilitat més neta per disminuir la contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l’aire.

Notícia

Les superilles de Barcelona afecten positivament la salut i el benestar del veïnat i les persones que en fan ús. Així ho conclouen diversos estudis observacionals, quantitatius i qualitatius realitzats, en el marc del projecte “Salut als carrers”, per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), que ha analitzat l’impacte en la salut i els seus determinants de les superilles implantades al Poblenou, a Sant Antoni i a Horta.

Butlletí