Curs. És temps de bolets!

dissabte, 22 octubre, 2016 - 08:00 a dilluns, 24 octubre, 2016 - 13:59

a càrrec de José Manuel Pérez Redondo i Carlos Cortés, membres de la Secció de Micologia de l'Institut d'Estudis Ilerdencs

Curs introductori pràctic per conèixer el món dels bolets, descobrir les espècies més comunes de les nostres terres, la seva biologia, la seva distribució, etc.

Sortides a camp per recollir mostres de diferents espècies de bolets en roureda, alzinar, pineda i bosc de ribera.

Preu: 30 €. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Més informació i Inscripcions

I si voleu conèixer a quins arbres i boscos anar a buscar els bolets, us recomanem la visita de l'Arborètum "Els arbres que fan bolets", el dia 16 d'octubre, d'11 a 13h. Més informació i inscripcions

I no us perdeu l'exposició de bolets de tardor de l'Institut d'Estudis Ilerdencs del 24 al 26 d'octubre, al pati de l'IEI.

 

Organitzador: 
Ajuntament de Lleida
Contacte: 

Regidoria de l'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat
Ajuntament de Lleida
T. 973700455 Fax 973700459
infosostenible@paeria.cat
C/ Tallada, 32

Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Opinió

La renaturalització dels entorns urbans és un conjunt d’actuacions que van agafant força en diferents ciutats i pobles arreu del món. Es tracta de retornar certs espais a un estat més proper a l’original, al seu funcionament natural i salvatge.

Entrevista

L'últim episodi de mortalitat registrat al Mar Menor ha fet saltar totes les alarmes sobre una situació crònica de degradació de l'ecosistema de la llacuna. Júlia Martínez, directora de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua, explica quines són les mesures necessàries per recuperar l'equilibri ecològic a la llacuna costanera salada més important d'Europa.

Notícia

El passat 22 de juliol de 2021, el Consell Comarcal d’Osona va constituir la Comissió Consultiva de l’Accés Motoritzat al Medi Natural de la comarca d’Osona”, la primera de Catalunya.

Butlletí