Ordenació territorial als micropobles

dissabte, 22 abril, 2017 - 10:30
Copons

Després d'una primera trobada sobre urbanisme el 14 de gener en què es van posar en comú problemàtiques relatives al desencaix entre la normativa i la realitat territorial dels micropobles, us convidem a continuar amb el debat en una nova reunió que tindrà lloc el proper dissabte 22 d'abril, de 10:30h a 13h, a Copons (Anoia) Com arribar-hi?.

En aquesta nova trobada, s'hi exposarà l'informe sobre les conclusions de la trobada prèvia i es comptarà amb la presència del Sr. Agustí Serra Monté, Director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, qui presentarà "La Llei de Territori. La diversitat territorial com a estratègia".

Us convidem a venir i, sobretot, esperem la participació de secretaris, arquitectes, aparelladors i d'altres tècnics municipals a qui els pugui resultar d'interès el tema a tractar.

Per a més informació, adjuntem el programa de la jornada.

Preguem confirmeu assistència responent aquest mateix correu o escrivint a presidencia@micropobles.cat

Etiquetes: 
Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Notícia

L’AMB presenta el Protocol de sostenibilitat de projectes i obres públiques: una guia que recull en 19 criteris les mesures per mitigar el canvi climàtic i adaptar-nos als seus efectes locals, que ja patim actualment, com la manca d’aigua o l’increment de les temperatures a l’estiu.

Notícia

Serveixen per mesurar a tots els barris els paràmetres mediambientals de contaminants i soroll relacionats amb el trànsit

Notícia

La Diputació de Barcelona ha lliurat un projecte d’estratègies de ciutat intel·ligent a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, mitjançant el qual s’ha dissenyat i implantat un quadre de control d’anàlisi de contaminació de l’aire. 

Butlletí