S'encén la flama sostenible a les escoles de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

05/06/2017 - 12:18

Més de 80 centres es preparen per gaudir d'una jornada memorable durant la qual es presentarà la cançó de les Escoles + Sostenibles de Barcelona. Enguany s’encendrà l’espurna del canvi, la revolució de les escoles sostenibles ha començat!

Ja falta menys per a un esdeveniment molt i molt esperat: l’acte de cloenda conjunt 2017! El proper 13 de juny serà un dia molt especial per a les Escoles + Sostenibles ja que ens aplegarem més de 600 representants dels centres educatius de la ciutat per aprendre jugant, compartir experiències i cantar ben fort conjuntament la cançó realitzada a partir de les vostres aportacions.

L'alumnat de primària gaudirà de diverses activitats lúdiques al Parc de l'Espanya Industrial mentre els estudiants més grans faran el tradicional intercanvi d'experiències a les Cotxeres de Sants. Els grups d'Eskamots de diversos centres prepararan una dinàmica molt engrescadora per fer d'altaveu de la voluntat sostenible dels infants i joves de la ciutat.

Acabat l'intercanvi i els tallers, ens aplegarem davant un escenari on els Xiula ens acompanyaran fins l'estrena mundial de la nostra cançó: "El nou combustible". Si encara no us sabeu la lletra o no l'heu escoltada, aquí teniu uns enllaços per anar escalfant la veu.

L'alumnat de secundària, batxillerat, cicles formatius i centres d'adults, podeu portar instruments o utensilis per fer música: maraques, matraques, instruments de percussió amb picarols, rocars, petits tambors, etc. En farem una de grossa!

Alguns centres participants ja han engegat accions de difusió per reforçar el compromís amb la sostenibilitat i amb la cloenda. Aquest és el cas del Col·legi Sant Ramon Nonat, que han realitzat un vídeo aprofitant la cançó revolucionària.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

OnEarth és una aplicació de realitat mixta, desenvolupada per quatre estudiants de Batxillerat del Col·legi Padre Damián de Barcelona, que pretén desafiar els usuaris a prendre accions concretes per reduir la seva petjada de carboni i protegir el medi ambient.

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Notícia

Unes 450 persones debaten sobre educació i justícia ecosocial a la tercera edició del Congrés Nacional d'Educació Ambiental de Catalunya.

Butlletí