Arenys de Mar inicia una campanya per augmentar la recollida selectiva!

19/10/2016 - 14:30

 

L'Ajuntament d'Arenys de Mar inicia una campanya informativa sobre la recollida selectiva de la brossa amb l'objectiu de fer incís sobre la importància de realitzar una correcta separació dels residus i evitar la disposició de bosses abandonades al carrer.

Per aquest motiu, un equip d'informadors ambientals realitzaran visites a totes les llars. La seva missió serà donar a conèixer la importància de separar bé els residus per evitar que es dipositin bosses incorrectes al carrer, tot explicant que es deixararan de recollir aquestes, i informaran de la nova ordenança que regula la recollida selectiva a Arenys de Mar i que permetrà la imposició de sancions en cas d'incompliment.

Cal ser conscients, doncs, que deixar bosses abandonades al carrer té un cost per al medi ambient, per a les nostres butxaques i per a la imatge de la via pública.

L'acció comunicativa anirà reforçada de l'edició d'un fulletó explicatiu i de la performance Operació a bossa oberta. Una acció que consisteix en l'obertura de bosses incorrectes que els escombriaires no recullen i marquen amb l'etiqueta corresponent, per tal de comprovar tot allò que es podria reciclar si es fes correctament.

Aquesta campanya informativa adquireix una rellevància significativa, ja que, un cop finalitzada, l'Ajuntament deixarà de recollir les bosses incorrectes del carrer i s'iniciarà l'aplicació de sancions als veïns reincidents.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeArenys de Mar

Relacionats

Article

El projecte Orgànica circular Mataró aprofita les restes de menjadors escolars com adob dels cultius de les Cinc Sénies

Article

Mataró implanta una plataforma informàtica per millorar el seguiment del contracte de recollida de residus i neteja

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí