Taller: Habitat III i la nova agenda urbana mundial: impacte pels governs locals

dijous, 26 gener, 2017 - 10:00 a divendres, 27 gener, 2017 - 11:59
Aula Auditori de la Federació de Municipis de Catalunya
Geolocation

Per conèixer l'impacte que tindrà sobre els governs locals la nova agenda urbana mundial, la Federació de Municipis de Catalunya hi dedica la tercera sessió del cicle 'Europa, una mirada local', que tindrà lloc el proper dijous 26 de gener 

La Conferència de Nacions Unides sobre Habitatge i Desenvolupament Urbà Sostenible, Hàbitat III, va concloure a Quito amb l'adopció de la Nova Agenda Urbana, que defineix paràmetres per al desenvolupament sostenible de les urbs i ajuda a replantejar la planificació, l' administració i les accions per al benestar dels seus ciutadans.

Aquest document defineix un full de ruta per construir ciutats més pròsperes i inclusives.

L'aprovació de la Nova Agenda Urbana planteja un canvi de paradigma en la urbanització per encarar millor els problemes de la sostenibilitat ambiental o la desigualtat urbana, entre d'altres.

La Federació de Municipis de Catalunya organitza el tercer taller del cicle 'Europa, una mirada local' per parlar d'aquest tema. En el desenvolupament del taller, conduït per Edgardo Bilsky, director del Research at United Cities and Local Governments (CGLU)., hi ha prevista la interactuació del ponent amb responsables de l’àmbit polític, tècnic i professionals . Les places són limitades a 35.

Presenta: Ana del Frago, diputada provincial de la Diputació de Barcelona

Ponent: Edgardo Bilsky, director of Research at United Cities and Local Governments-United Cities and Local Governments (CGLU)

Inscripcions


 

Organitzador: 
FMC
Municipis: 
Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Acte
07/11/2023 - 00:00
Fira de Barcelona
Acte
12/10/2023 - 16:00
Disseny Hub de Barcelona. C/ Irena Sendler, 1, 08018 Barcelona
Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí