El món de l'hort i la cuina de proximitat, a les biblioteques del Baix Llobregat

17/01/2017 - 14:35

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre 2017 del cicle "De l'hort a la biblioteca", un projecte que compta amb la participació de 13 biblioteques del Baix Llobregat, adscrites a la Xarxa de Biblioteques Municipals, i que vol donar a conèixer els productes de proximitat i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El projecte "De l'hort a la biblioteca" és una iniciativa de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat guanyadora del Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014, s'ha fet extensiu també als municipis de Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, el Papiol, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat. Així, durant aquest primer trimestre de 2017, s'han programat múltiples activitats (exposicions, clubs de lectura, tallers de tast i cuina, xerrades...) que volen apropar la ciutadania a una vida i una dieta més saludables, i alhora aprofitar els productes de proximitat. Podeu consultar amb detall totes les activitats en el següent enllaç: Activitats i biblioteques participants del projecte.

Pots consultar recursos dels horts a les biblioteques a l'enllaç.

Agenda d'activitats


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Terra d’aprenentatges Dotze belles històries de l’Agroecologia escolar a Catalunya és un recull que ens permet conèixer, des de la dimensió educativa, iniciatives productives alimentàries a Catalunya.

Butlletí