Exposició "Actuem amb energia" a l'Institut Rambla Prim de Barcelona

dimecres, 1 febrer, 2017 a dimarts, 28 febrer, 2017
Institut Rambla Prim
Geolocation

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Durant aquest mes de febrer de 2017, l’Institut Rambla Prim apropa l’exposició «Actuem amb energia» al barri del Besòs i el Maresme. L’exposició s’adreça especialment a l’alumnat del centre que cursa estudis de Cicle superior d'Educació i control ambiental.

Els alumnes del CFGS d’Educació i Control Ambiental faran activitats de guiatge, dinamització i conscienciació ambiental al conjunt de l’alumnat del centre i als grups de persones que s’hi inscriguin a través de l’adreça smarcos4@xtec.cat en els matins (de 9h a 13h) dels divendres de Febrer en les franges horàries de 9 a 10h, de 10 a 11h, de 11h a 12h o de 12 a 13h, a ser possible, els divendres 3, 10, 17 i 24.+ info. 


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Article

Un total de 133 cuines solars s’han repartit a 51 centres educatius d’Escoles + Sostenibles, un recurs sostenible per a la cocció d’aliments.

Acte

Butlletí