Jornada tècnica: 1r esdeveniment col·lectiu del projecte ENERINVEST

dimecres, 14 juny, 2017 - 10:00 a dijous, 15 juny, 2017 - 13:59
Geolocation

Amb l'objectiu d'intercanviar informació, experiències d'èxit, documentació, dades tècniques i econòmiques, tecnologies i la llei aplicable, el projecte ENERINVEST organitza un esdeveniment col·lectiu destinat a tots els actors i grups d'interès relacionats i involucrats amb el disseny, desenvolupament i execució de projectes d'energia sostenible, tant públics com privats.

El 1r esdeveniment col·lectiu del projecte ENERINVEST tindrà lloc al Pati Manning de Barcelona (C/ Montalegre, 7) el dimecres 14 de juny de 2017, de 10.00 a 14.00 h.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

El format de l'esdeveniment s'estructura en una primera part amb "flash expositions", presentacions ràpides i dinàmiques sobre casos d'èxit representatius de projectes d'energia sostenible; seguida d'activitats grupals: els assistents es repartiran entre una de les cinc taules rodones formades per experts (en el moment de la inscripció es podrà indicar la seva preferència), per participar en la solució de problemes i limitacions identificats en els diferents tipus de projectes:

  1. Rehabilitació d'edificis
  2. Sistemes HVAC (heating, ventilating and air conditioning) - calderes, màquines d'expansió directa i fred industrial, energia solar tèrmica, millora sistema distribució, i producció de calor industrial
  3. Il·luminació i equips i instal·lacions elèctriques
  4. Monitorització d'instal·lacions, comptabilització de consums i gestió energètica
  5. Instal·lacions de producció elèctrica sostenible i projectes que suposin una innovació tecnològica

La trobada acabarà amb la posada en comú de les conclusions de les activitats grupals aconseguides.

*L’esdeveniment es realitzarà en llengua castellana.


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Article

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha fet un pas important cap a la sostenibilitat amb la instal·lació de 137 panells fotovoltaics, 72 a l’edifici Mirador i 65 a l’antiga Casa de la Caritat. Aquesta mesura s’emmarca dins del suport de la Diputació de Barcelona en la descarbonització del CCCB, en línia amb el Pla Clima.

Butlletí