Premià Natura, un espai radiofònic per explicar la biodiversitat del municipi

31/05/2017 - 10:18

A Premià de Mar , hi ha una gran quantitat d'espècies animals i vegetals que podem trobar als jardins, a la via pública o fins i tot a les mateixes cases. La majoria dels animals que es troben a la ciutat són fauna salvatge, malgrat que en un principi no ens ho pugui semblar ja que estem acostumats a veure'ls en un entorn urbà.

La gestió dels problemes relacionats amb aquests animalsi vegetals és una competència municipal i, per tant, quan existeix un problema, la ciutadania es pot posar en contacte amb l'Ajuntament de Premià de Mar.

Ferrran Alegre, tècnic municipal de medi ambient de l'Ajuntament de Premià de Mar, ajudar a conèixer la biodiversitat de Premià de Mar en aquest espai de Ràdio Premià de Mar anomenat PREMIÀ NATURA.

 

 

  • Premià Natura 2017.05.11 (biodiversitat)

Municipis: 

Relacionats

Article

La iniciativa vol posar en valor l’espai verd més emblemàtic de la ciutat, que aplega més d’un miler d’arbres només a la zona ampliada a principis d’aquest segle. S’ha senyalitzat un recorregut que identifica 51 espècies amb informació i il·lustracions de cadascuna d’elles. Les fitxes descriptives d’aquests exemplars es poden consultar també al web municipal.​

Notícia

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

Acte
19/03/2024 - 18:00
Espai l'Amistat. Carrer Sant Antoni, 60. Premià de Mar

Butlletí