Deuwatts: Mobilitat elèctrica

Font: betevé.cat

06/06/2017 - 10:31

 

 

Parlarem de com assolir un model de mobilitat que millori la qualitat de vida i no posi en perill la salut dels ciutadans. Conversarem amb Àngel López, responsable de la plataforma LIVE que impulsa el vehicle elèctric a Barcelona, i amb Iván Contreras, del grup Torrot, que fabrica motos i bicicletes elèctriques. L’evolució dels materials de les bateries ha permès un salt qualitatiu del vehicle elèctric, com ens explicarà l’investigador de la UPC Antoni Sudrià.

Reportatge del programa Deuwatts de betevé. Deuwatts és el programa de televisió de betevé sobre raó, emoció i curiositat. El nou programa setmanal de ciència, salut i medi ambient de betevé, cada dimarts a les 22:20h. Dirigit per Lluís Reales


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Article

La remodelació dels jardins de les Tres Xemeneies, al Poble-sec, suposa un pas endavant en la millora de l’eficiència energètica i la reducció de la contaminació en els treballs urbanístics. L’actuació permetrà eliminar barreres arquitectòniques i dinamitzarà l’espai.

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí