Jornada: DAFO de la Gestió Energètica Eficient

dijous, 30 novembre, 2017 - 09:30 a 13:30
Geolocation

En el marc de l'Any de la Gestió Energètica Eficient, ENGINYERS BCN presenta el Debat Tècnic: DAFO de la Gestió Energètica Eficient 

El recull de formació i conclusions derivades de les diverses activitats i enquestes realitzades al llarg de l'any, permeten a la cloenda de l'Any de la Gestió Energètica Eficient, fer un debat obert i participatiu on es presentarà el "DAFO de la Gestió Energètica Eficient" que consensuarà les accions de millora entre tots els actors implicats en el cicle, punt de trobada final de tots els participants per compartir reflexions finals, conclusions i veure quin podria ser el pla d'acció pels propers anys per assolir el repte d'assegurar un futur sostenible. 

Impartit per:

Pere Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial i Coordinador de l'Any de la Gestió Energètica Eficient.

Antoni Garcia, Consultor en Gestió Energètica, Infraestructures i Manteniment.

Taula rodona i debat, ponents a confirmar.

PROGRAMA I INSCRIPCIONS


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

L’energia fotovoltaica en equipaments i espais públics de la metròpolis es multiplicarà per sis en els propers 18 mesos.

Article

La remodelació dels jardins de les Tres Xemeneies, al Poble-sec, suposa un pas endavant en la millora de l’eficiència energètica i la reducció de la contaminació en els treballs urbanístics. L’actuació permetrà eliminar barreres arquitectòniques i dinamitzarà l’espai.

Notícia

El Pla Clima Escola Barcelona consisteix en un seguit d’actuacions de climatització per millorar el confort tèrmic de l’alumnat i els professionals dels equipaments educatius i afavorir la descarbonització i l’autoconsum. 

Butlletí