Webserie Objectiu #Rezero: 5 famílies, 30 dies, 1 repte

Font: Rezero.cat

23/11/2017 - 16:01

Com han viscut 5 famílies sense residus durant 30 dies? Aquest és l’argument del web sèrie Objectiu #Rezero que ha presentat el seu capítol pilot a l’acte anual Rezero.

La Fundació Prevenció de Residus i Consum “Rezero” organitza la trobada anual d’enguany amb l’estrena en primícia del web sèrie “Objectiu #Rezero” com a eix conductor. La sèrie relata les vivències i dificultats viscudes per cinc famílies catalanes que han dut a terme el repte de viure 30 dies sense residus. L’acte ha comptat amb la presència d’aquestes famílies i amb altres membres de la comunitat Residu Zero que, un cop acabada la projecció del web sèrie, podran compartir amb els assistents els reptes i oportunitats d’aquesta experiència. 

L'acte ha comptat amb el nou Patronat de Rezero i les institucions, entitats i empreses que han donat suport a la campanya de consum conscient #josoccoco (Jo sóc Consum Conscient).


 

Categories: 

Relacionats

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Article

Solsona fomenta la reducció de residus al comerç local. Ho fa amb tres vídeos d’uns 5 minuts que es publiquen al canal de Youtube de l’Ajuntament i a les xarxes socials. Aquest migdia s’ha fet públic el primer, que se centra en comerços d’alimentació. Sentim-ne un fragment:

Butlletí