Taula Rodona: ”L’alimentació en un món d’oligopolis: estratègies de futur”

dijous, 25 gener, 2018 - 16:00 a divendres, 26 gener, 2018 - 15:59
Auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Geolocation

PROGRAMA


16.00 h - Recepció dels assistents

 

16.15 h - Benvinguda

Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Sr. Ramon Lletjós, coordinador de AGROFÒRUM

Sr. Roberto García Torrente, director del Negocio Agroalimentario de CAJAMAR Caja Rural

 

16.35 h - "La desigualtat: L'impacte de la crisi i perspectives de futur"

Sra. Júlia Montserrat, investigadora en l'àmbit de l'economia social. Consultora externa en l'àrea de protecció social de la Comissió Europea.

 

17.05 h - "Dues agricultures front a la concentració empresarial"

Sr. Francesc Reguant, vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col.legi d'Economistes de Catalunya

 

17.35 h - "Estratègies per a una relació entre iguals en la cadena de valor agrària. Són possibles?"

Sr. Josep Presseguer, director general de Fruits de Ponent, Grup Cooperatiu.

 

18.05 h - Descans

 

18.20 h - "Son las cooperatives una bona eina?"

Sr. Jordi Vives, gerent de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

 

18.50 h - "Mirades creuades des d'ambdós costats de l'Atlàntic: tan a prop i tan lluny"

Sr. Tomás García Azcárate, senior scientist al Instituto de Economía, Geografía y Demografía - IEGD-CSIC Madrid

 

Organitzador: 
COL·LEGI D'ECONOMISTES DE CATALUNYA
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Article

L’IRTA posa en marxa el primer projecte pilot d’energia agrovoltaica en fruiters de Catalunya.

Notícia

El Centre d'Educació Especial Esperança de Lleida impulsa l’hort escolar per promoure la sostenibilitat.

Acte
06/02/2025 - 00:00
Barcelona

Butlletí