Air Quality 2018, congrés internacional sobre qualitat de l'aire

dilluns, 12 març, 2018 - 00:00 a divendres, 16 març, 2018 - 23:59
Universitat Pompeu Fabra Campus de la Ciutadella, Carrer de Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005, Barcelona, Spain

11th International Conference on Air Quality  

És un plaer convidar-vos a la XI Conferència Internacional sobre Qualitat de l'Aire: Ciència i Aplicació. Treballem amb L'AJUNTAMENT DE BARCELONA, per organitzar la Conferència de qualitat de l'aire 2018 a l'emocionant i bella ciutat de Barcelona.

La Conferència continua sent el centre de difusió internacional de recerca sobre ciència de la qualitat de l'aire i les seves aplicacions. Amb el pas del temps, el tema de la qualitat de l'aire ha augmentat la seva importància com a tema clau per aconseguir un desenvolupament sostenible i reduir els impactes en la salut en totes les regions del món. La investigació científica ha revelat la naturalesa complexa de la contaminació de l'aire que abasta múltiples escales i implica nombroses interaccions físiques i químiques, inclòs el canvi climàtic i causa importants impactes sobre la salut i el medi ambient a nivell mundial. Com sempre, la conferència reuneix participants de la qualitat de l'aire, el clima i la investigació sanitària i altres comunitats d'interessats per discutir els últims avenços en recerca, noves aplicacions i destacar importants implicacions per a les polítiques i els usuaris.

PROGRAMA

Més informació


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat l’Informe anual de qualitat de l’aire a Barcelona per l’any 2022.

Notícia

Serveixen per mesurar a tots els barris els paràmetres mediambientals de contaminants i soroll relacionats amb el trànsit

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Butlletí