Festa Ciutat Sostenible a Sant Boi de Llobregat

04/03/2018 - 10:47

El 18 de gener, Sant Boi de Llobregat va aconseguir el Premi a la ciutat més sostenible de l'Estat espanyol. El 18 de febrer s'ha celebrat una jornada popular amb el lema 'El premi és teu. Vine a celebrar-ho".

Hi ha hagut actuacions musicals i tallers familiars sostenibles. 

La jornada 'Sant Boi R que R sostenible' ha volgut reconéixer l'esforç col·lectiu per la sostenibilitat i compartir aquest premi amb les entitats, els centres educatius, les empreses i comerços i totes les persones de la ciutat que s'hi senten implicades i que amb el seu esforç han fet possible l'obtenció del guardó.

A la tarda s'ha pogut veure la projecció simbòlica d'una llum de color verd a la façana de la Casa de la Vila. S'ha estrenat d'aquesta manera el sistema de projecció policromàtica instal·lat recentment a la plaça de l'Ajuntament. Recollida de residus i eficiència energètica

El Premi a la ciutat més sostenible obtingut per Sant Boi valora les actuacions realitzades al medi urbà per lluitar contra el canvi climàtic. En especial, l'increment en més d'un 10% en un any de la recollida selectiva de residus i la millora de l'eficiència energètica a l'espai públic, als edificis municipals i a les llars. La nostra ciutat és l'única que ha aconseguit aquest premi en dues ocasions en la màxima categoria.

 

 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Boi de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima inicia el curs 2023-2024 amb una trobada de la Taula a la Casa de les Abelles

Article

La Casa de les Abelles s'ha omplert aquest cap de setmana d'activitats i coneixement per celebrar la Festa de la Mel

Article

La Comissió Europea ha comunicat que Viladecans és una de les dues ciutats finalistes al premi Green Leaf que reconeix als municipis que destaquen pel seu compromís d’abordar els desafiaments ambientals urbans i demostrar que la sostenibilitat és possible i una prioritat en el desenvolupament de la ciutat. 

Butlletí