16a edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi a Vilanova i la Geltrú

diumenge, 5 juny, 2016 - 10:00 a dilluns, 6 juny, 2016 - 09:59
Geolocation

El diumenge 5 de juny se celebrarà la 16a edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi a la rambla de Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú. Per participar-hi el termini d'inscripció començarà el dimarts 10 fins el divendres 20 de maig, o fins que s'esgoti el nombre de taules disponibles.

La inscripció al Mercat es pot fer per dues vies: La primer és fer la inscripció a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la ciutat, a l'edifici de la plaça de la vila, 8. En el moment de la inscripció es pagaran 9 € en concepte d'inscripció i s'assignarà el número de taula. S'haurà de presentar el DNI de titular de la taula. En el cas de voler tenir una persona a la taula del costat, caldrà que les inscripcions de les persones interessades es facin en el mateix moment de forma conjunta. D'aquesta forma els números de les taules seran correlatius. La segona via és de la fer la inscripció a través de la carpeta ciutadana del web vilanova.cat. A partir de les 8 h de dimarts 10 de maig s'activarà el tràmit electrònic a l'adreça: http://www.vilanova.cat/jsp/tramits/detall.jsp?id=17740

Al Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi existeix la possibilitat de poder pagar el 25% de l'import de la compra amb la moneda social de Vilanova i la Geltrú “La Turuta”. Per poder fer el pagament en Turutes cal ser soci de l'associació ECOL3VNG. Per pagaments en Turutes en ambdós casos caldrà adjuntar el Taló Turutaire corresponent al pagament i el carnet de l'associació ECOL3VNG.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí