7na edició del Mercat de segona mà a Caldes d'Estrac

diumenge, 22 maig, 2016 - 10:00 a dilluns, 23 maig, 2016 - 09:59
Geolocation

Arriba la 7na edició del Mercat de segona mà a Caldes d'Estrac, cita ineludible pels apassionats de la moda retro, el vintage i els objectes d'atrezzo d'èpoques passades.
Es celebrarà el diumenge 22 de maig, entre les 9h i les 15h a l’esplanada de Can Muntanyà i està prevista una gran participació de parades amb objectes i roba de tot tipus.

Trencant amb les normes que regeixen el consum actual, la fira vol promoure el consum responsable davant d'una cultura contínuament demandant i bloquejada en la filosofia “d’utilitzar i llençar” que perjudica el medi ambient i genera insatisfacció contínua entre els consumidors.
És per això que una de les activitats destacades de la jornada serà el taller infantil  en el que s’utilitzarà material reciclat per fer nous objectes amb la idea d’educar en els valors del reciclatge i que es celebrarà a partir de les 11h fins les 13:30h.

El Mercat de Segona mà és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Caldes d’Estrac en col•laboració amb Sèrie B Market, que es va engegar al 2013. Actualment l’ entitat també organitza fires de segona mà a Mataró el segon dissabte de cada mes. Els interessats en inscriure’s en el mercat poden fer-ho a través del web www.seriebmarket.com  .


 

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí