8a edició del Mercat de Segona Mà a Caldes d'Estrac

diumenge, 23 octubre, 2016 - 09:00 a dilluns, 24 octubre, 2016 - 14:59
Geolocation

Un cop més Caldes es prepara per a una nova edició del Mercat de Segona Mà, una autèntica crida a tots aquells que aposten per una forma de consumir alternativa al llegat capitalista tot fomentant els valors del reciclatge i la cura del medi ambient.

Es celebrarà el diumenge 23 d'octubre entre les 9h i les 14ha l'esplanada de Can Muntanyà, i una de les activitats destacades de la jornada serà el taller infantil de reciclatge que té com a objectiu conscienciar als infants sobre la importància de la reutilització dels materials enfront a una despesa que degrada la natura. El taller es celebrarà a partir de les 11h fins les 13:30h.

El Mercat de Segona mà és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Caldes d’Estrac en col•laboració amb Sèrie B Market, que es va engegar al 2013. Els interessats en inscriure’s en el mercat poden fer-ho a través del web www.seriebmarket.com  .


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia
Bujols xipats per a la recollida comercial. Foto. Ajuntament de Mataró

Bujols xipats per a la recollida comercial. Foto. Ajuntament de Mataró

A partir d’aquest 2 de novembre, els comerços i restaurants del Centre deixaran a la porta dels seus establiments la fracció dels residus que toqui recollir cada dia. El servei, que té com a objectiu incrementar les xifres de recollida selectiva, s’estendrà en breu als eixos comercials dels barris i a generadors singulars a tota la ciutat.

Article

Amb l'inici del curs escolar L'Ajuntament de Tordera ha donat el tret de sortida a la campanya "Uneix-te al zero". Enguany, des de l'Ajuntament de Tordera es vol fer un pas més i començar a treballar per la minimització de residus, per aquest motiu s'inicia una campanya dirigida a la reducció dels residus des de tots els àmbits.

Notícia

L’Ajuntament de Cabrera de Mar fa una crida a les empreses que estiguin interessades a participar en el projecte d’economia circular que es promou des de QuatreRibes

Butlletí