Acció comuna a la Gran Clariana de les Glòries per a la moda sostenible
Relacionats
La campanya de sensibilització promou el consum local i la reducció de residus, i ofereix diverses activitats educatives i tallers per fomentar hàbits sostenibles.
La Setmana Europea de la Prevenció de Residus inclou enguany prop d'un miler d'activitats a tot Catalunya. El tret de sortida s'ha donat aquest dissabte, 16 de novembre, al Mercat de Sant Antoni de Barcelona, el primer “Enrenou d’Aliments” un concurs on alumnes de quatre escoles d’hostaleria i restauració han competit per fer la millor recepta utilitzant aliments espigolats i amb el mínim residu possible.
S’ha iniciat una prova pilot a tres zones del districte de Ciutat Vella per tal de conscienciar la ciutadania i visibilitzar els comportaments incívics en l’abandonament al carrer de bosses d’escombraries, de mobles i trastos fora d’horari, incompliments en la recollida comercial, així com miccions i pintades. Segons les dades recollides, en aquestes zones més de la meitat dels residus es dipositen incorrectament, sigui fora de lloc o fora de l’horari indicat.