Agenda Rural de Catalunya: tallers temàtics

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00 a divendres, 2 juliol, 2021 - 13:00

Vols participar en els tallers temàtics de l'Agenda Rural de Catalunya? 

Un cop acabada la fase d'aportacions inicial comença la fase de participació. En aquesta fase de participació s'organitzaran tallers temàtics en línia i tallers territorials per acabar de definir les propostes rebudes en la fase d'aportacions inicial. Tothom que vulgui, ja sigui a nivell individual, entitats, associacions, administracions, agents econòmics i socials, podrà participar als diferents tallers que anirem organitzant.

A continuació pots consultar les dates dels tallers temàtics i pots accedir a l'enllaç d'inscripció.

ATENCIÓ! S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS FINS A 3 DIES ABANS DE CADA TALLER TEMÀTIC PER QÜESTIONS DE LOGÍSTICA. 


 

Categories: 
Terra

Relacionats

Opinió

Persones, vinculades a diferents àmbits de la recerca científica dels Països Catalans, pregonament preocupades per la situació que vivim i les perspectives pronosticades, sense cap motivació política o econòmica que no sigui el bé comú, hem sentit el deure d’aportar a la societat la nostra visió sobre les crisis actuals, i apuntar algunes direccions que permetin fer front als reptes amb els quals ens enfrontem

Opinió

L’economia del dònut insisteix així en la idea de què el creixement econòmic infinit ha quedat obsolet, de què cal gestionar adequadament les grans desigualtats i desequilibris socials que existeixen, i de què “una economia saludable ha de ser dissenyada per a què tothom pugui prosperar, no per créixer sense fi”

Notícia

El Consell de Drets Humans de les Nacions Unides va declarar que tenir accés a un entorn “segur, net, saludable i sostenible” és un dret humà bàsic. Tot i que alguns països s’hi van oposar, entre els quals els Estats Units i el Regne Unit, aquesta nova resolució, a proposta de Suïssa, Eslovènia, Costa Rica, les Maldives i el Marroc, va aconseguir el suport de 43 membres del Consell.

Butlletí